Slut på pengarna efter semestern?

slut på pengarna

Det är dyrt med semester och hade du ont om pengar före ser förmodligen din personliga budget inte bättre ut efter. Här är fyra tips som får din personliga ekonomi att snabbt bli bättre:

1. Ta ett SMS-lån för att akut lösa din ekonomiska situation. Vi rekommenderar varmt SMS-lån från Ferratum som är lätt att få SMS-lån hos upp till 4000 kr. Och därefter förlänger du SMS-lånet smidigt på deras hemsida, om du skulle behöva längre tid på dig att betala tillbaka. Se till att vara noga att betala tillbaka dina SMS-lån i rätt tid, för att få nytt lån sedan om du skulle behöva.

2. Sälj gamla kläder och prylar. Passa på att rensa och förbereda höst- och vinterkläder för försäljning på Tradera och Blocket. Ta bilder, skriv produkttexter och sätt ut priser. När det blir höst kommer du snabbt att få ut dina produkter till försäljning. Det brukar kunna ge 1000-6000 kr per månad – skattefritt!

3. Sök jobb eller extrajobb. I förlängningen behöver du antagligen få upp din månadslön. Försök löneförhanda eller byt jobb. Att söka ett extrajobb kan också vara ett bra alternativ.

4. Säg upp dyra abonnemang och tidningsprenumerationer. Behöver du verkligen de där nya byxorna? Ta med matbox på jobbet. Se till att snåla långsiktigt och satsa att hellre lägga pengar på sådant du verkligen vill ha.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *